12 Haziran 2014 Perşembe

Lohusa Pijama

Lohusa Pijama

Lohusa Pijama


Lohusa dönemi her devran dediğimiz gibi kadınlar için şiddetli bir devir olup kadınların keyif olması müstelzim bir durumdur. Lohusa döneminde kıyafet seçerken rahatlık ve çok kıyafetler seçmenizi referans ediyorum. daha veladet yapmamış kadınların kafasındaki istifham lohusa gecelik mi almalı yoksa lohusa pijama mı? Bu sizin seçiminiz olup benim bahsedeceğim süje lohusa pijama alırken nelere uyanıklık geçirmek gerekir.
Lohusa pijama seçerken münhasıran önden düğmeli bir manken almalısınız. zira emzirme işleminde size makro suhulet sağlayacaktır. Lohusa pijamanın rahatlık ve yaygın olmasına özen ederseniz stressli olduğunuz dönemde ızdırap sıkmamalıdır.  İnsanlarda evet krem rengi ya da kız ise pembe mert ise gökçe lohusa pijama transfer üzere bir ekin oluşmuştur ancak günümüzdebir gani renk ve modeller bulunmaktadır. Lohusa pijamalarınızı alırken eğin dair sendrom yaşarsanız şayet bu işle uğraşan bir şahıs ile iletişime geçip kuruntu almanızı referans etmekteyim.
Lohusa döneminde pijama, yatak, yiyecekler ve bunun kabilinden envanterleri dobra seçmeli sızı o dönemde destekleyecek bir yapıda olmaları gerekir. Lohusa dönemini fariğ atlatıp iyi bir anne olmanız dileğiyle.

Modelleri düzenli olarak buradan takip edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder