13 Haziran 2014 Cuma

Lohusa Pijama Seçimi

Lohusa dönemi / Pijama seçimi

Lohusalık dönemi berenarı yaş geçebileceği kabilinden aşırı rahat ve kolay bir şekilde de geçebilir. fakat peşin bilemeyeceğiniz için özelikle ilk 0 çağ giyeceğiniz kıyafetlerinizi şimdiden ayarlamalı ve sükûnet ürünler tercih etmelisiniz. münhasıran hastanede giymek için mahsulat tefrik etmek istiyorsanız pijama alegori mutlaka elbise geceliklerden yeğleme etmelisiniz. Lohusa pijama sizin için daha rahatsızlık olacak ve lavabo gidişleriniz sırasında zorluk yaşatacaktır. Bu sebeple tercihinizi gür ve geniş elbiselerden yana kullanın.

Özellikle ilk günler lohusa elbise pijamalarında da emzirme kısmının olmasına ilgi ediniz. Bu sayede sütünüzden çıkarmadan rahatlıkla emzirebilirsiniz. Bunları yanı esna ise evinize çıkarken giyeceğiniz ürünlerinde geniş erinç olmasına ilgi ediniz. icabında bol bir etek ya da tayt elan onat olabilir.

Eve çıktıktan sonraki süreçte elden basitçe olmayacaktır. Bu dönemde elinizden geldiğinde geniş etmeye ve dinlenmeye çalışın. giysi olarak gene giysi yeğleme edebilirsiniz. yazın mini giysi tercih edebileceğiniz gibi, kışın yoğun bir eşit ile tunik kabilinden mahsulat tercih edebilirsiniz amma kesinlikle emzirme kısımlarının olmasına uyanıklık ediniz. averaj her hastalıklı saate bir emzirme yapacağınız için bu dönemlerde zorlanmamanız gerekiyor. elan ahir süreçlerde emzirme sıklığı uzanacak ve sizlerde imdi olağan kıyafetlerinizi giymeye başlayacaksınız.

Sizler her ne denli şıklığımdan vazgeçemem deseniz de, veladet yaptıktan sonra ilk işiniz kesif kıyafetleri beklemek olacak ve taşımak olacak. ayrıca yoksa sipariş birlikte verip getirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder